Multi-functionele interieur oplossingen

Met multi-functionele oplossingen investeert u in een duurzaam interieur. Een inrichting met een balie, kasten en bureau′s, een show­room van een kledingzaak, een bar in een café, restaurant of wat voor interieur inrichting dan ook. Wij ontwerpen binnen een concept dat multi-functionaliteit waarborgt en makkelijk is uit te breiden of aan te passen.

Routing, praktisch gebruik en minimaal onderhoud

Door jarenlange ervaring in de interieur, meubel en keuken branche is ons horeca-interieur concept en bedrijfs-interieur concept gericht op routing, praktisch gebruik en minimaal onderhoud. De focus ligt altijd op kosten besparen en/of (extra) omzet genereren.

Oplossingen voor mensen met beperkingen of handicap

Ons modulair systeem en persoonlijk maatwerk biedt een goede oplossing voor mensen met beperkingen of handicap. U moet dan denken aan rolstoel­oplossingen, deuropeners en hoogte­aanpassingen. Wij leveren levens­bestendige duurzame meubelen die ook op latere leeftijd praktisch gebruiksgemak bieden.

multi functioneel interieur
In situaties waar standaard meubels niet aansluiten op uw interieur biedt Oak4U een elegante oplossing.

6 multifunctionele meubels voor kleine ruimtes! - Homify

Als je over een beperkt aantal vierkante meters beschikt in je huis, moet je creatief omgaan met de ruimte. En multifunctionele meubels zijn daarbij een zeer handige en slimme oplossing. Doordat je verschillende functies in een meubelstuk combineert, hoef je minder meubels in de ruimte neer te zetten en bespaar je dus de nodige ruimte.

Multifunctionele meubels die je gezien moet hebben | Interveste - INFONET

Wanneer je een meubelstuk koopt, heeft dit meestal een functie: je wilt zitten, ergens van eten, of iets in opbergen. Wij hebben enkele prachtige meubels gevonden die meer kunnen dan op het eerste oog zichtbaar is.

Multifunctioneel: Meubels & objecten - Interieurdesigner.be

Objecten met een multifunctioneel karakter zijn niet alleen praktisch maar geven ook iets unieks aan je interieur. Met een multifunctioneel meubelstuk ziet je woning er elke dag weer anders uit. Je kan naar hartelust variëren met zulke gebruiksvoorwerpen. Hier vind je een aantal unieke voorbeelden.

Multi-Multifunctionele Meubels - Ze.nl

Met het hele gezin in een tweepersoonsappartment. We kennen allemaal de magische muren in tekenfilms. Je draait een muur om en de hele ruimte verandert in een totaal andere ruimte. Dat willen we toch allemaal?

12x multifunctionele meubels - Alles om van je huis je Thuis te maken | HomeDeco.nl

De meeste meubels hebben maar één functie, maar dit geldt niet voor multifunctionele meubels. Ze kunnen handig zijn omdat ze in grootte aanpasbaar zijn, of omdat je er verschillende kanten mee op kunt. Wil jij een meubelstuk of accessoire waar je twee keer zoveel mee kunt? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van onze favoriete multifunctionele meubels!

Multifunctionele meubels - Residence

Design met een twist, het is niet wat het lijkt. Een opbergmeubel dat u kunt omtoveren tot een bank en a la minute de vorm van een bed aanneemt. Soms bestaan er van die meubelstukken. Meubelstukken met oneindig veel functies. Toplocaties spotte de volgende grapjes voor uw interieur.

Multifunctionele meubels - Wonen & Zo

Multifunctionele meubels zijn de perfecte oplossing voor ruimten die eigenlijk net iets te klein zijn voor de inrichting die u wenst. Veelal kan een kleine ruimte ook zonder dergelijke meubels worden ingericht, maar daarmee wordt de ruimte al snel heel erg vol. Dat geeft een onplezierig beeld, waardoor alsnog veel mensen kiezen voor een multifunctioneel meubel. Maar wat voor meubels zijn er zoal te krijgen?

Multifunctionele meubels: bespaar ruimte! - Emob - Online meubelwinkel

Een vaak voorkomend "probleem" in kleine huizen is het gebrek aan opbergruimte. Daarom zullen we in deze blogpost ook wat extra aandacht besteden aan praktische opbergmeubels die best wel gezien mogen worden. Om het wat overzichtelijk te houden, zullen we tips geven voor iedere kamer apart. Lees je even mee?

Gerelateerde video's

Nieuws

Action en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele salontafel

Als je niet zoveel ruimte in huis heb, kan het een behoorlijke uitdaging zijn om alle meubels die je nodig hebt een plekje te geven. Het is dan belangrijker dan ooit om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen.

Verder lezen

Move over Ikea: deze multifunctionele meubels verhuizen overal met je mee

De gemiddelde persoon verhuist tijdens zijn of haar leven minstens een paar keer. Vaak moet bij het verhuizen telkens weer andere meubels worden gezocht, welke in de nieuwe woning passen.

Verder lezen

Multifunctionele meubels voor een kleine ruimte

Van studio-appartementen tot studentenkamers, kleine woonruimtes kunnen u dwingen creatief te worden met hoe u uw meubels plaatst. Soms is het antwoord op ruimtebeperkingen meubels die meerdere doelen kunnen dienen. Multifunctioneel meubilair biedt een manier om meer gebruiksgemak uit uw ruimte te halen, zodat u niet elke centimeter van uw kamer met meubels hoeft te vullen. Gebruik deze lijst met multifunctionele meubelstukken om uit te zoeken hoe u het beste uit uw kostbare ruimte kunt halen.

Hoogslapers met werkruimte

Bureaus en bedden zijn één van de grootste meubelstukken die je in je slaapkamer of studio kunt hebben, dus het combineren van de plek waar je werkt en de plek waar je slaapt, kan veel ruimte besparen. Voor mensen die het niet erg vinden om een beetje te moeten klimmen om ’s nachts naar bed te gaan, kan een hoogslaper de perfecte oplossing zijn. Een hoogslaper verhoogt je matras en creëert een gezellige ruimte eronder om te kunnen werken en studeren. Een hoogslaper zal u ook helpen ruimte vrij te maken voor andere essentiële meubels.

Slaapbanken en futons

Geef uw bed een dubbele functie door het om te zetten in extra zitplaatsen als u gasten heeft. Futons schakelen gemakkelijk in een paar seconden tussen een bed en een bank, en ligbedden hebben slechts een snelle herschikking van kussens en beddengoed nodig om comfortabel meerdere mensen te kunnen plaatsen. De meeste ligbedden hebben ook voldoende ruimte eronder voor het opbergen van beddengoed of andere items om de plek gezellig te relaxen voor gasten. Of uw slaapkamer nu de belangrijkste ontmoetingsplaats voor vrienden is of uw kleine appartement voor overnachtende gasten, slaapbanken en futons zijn perfect voor iedereen die zit- en slaapgedeeltes wil combineren.

Nachtkastjes

Een eenvoudige manier om ruimte te besparen, is om al uw tafelbehoeften op te bergen in één meubelstuk. Als je een nachtkastje bij je bed wilt hebben om een lamp of wekker neer te zetten, kies dan een nachtkastje met ruimte voor een stoel om eronder te glijden en je kunt het gebruiken als een klein schrijfbureau. U kunt ook een klein bureau met opbergruimte kiezen en het in de buurt van uw bed plaatsen om te fungeren als zowel een werkruimte als een nachtkastje. Overweeg een kleine kruk of poef die onder je nachtkastje kan glijden als je zoveel mogelijk ruimte wilt besparen.

Opbergbank

Opbergbanken zijn een van de meest veelzijdige meubels in de woonkamer. Afhankelijk van de stijl kan een opbergbank gemakkelijk verschillende functies uitvoeren. Een zachte opbergbank kan werken als extra zitplaatsen wanneer gasten overkomen, of het kan fungeren als een salontafel en een dienblad met drankjes of snacks neer te zetten. Een opbergbank is de perfecte optie om dekens, bordspellen en andere woonkameraccessoires uit het zicht te houden wanneer ze niet worden gebruikt. Of u het nu als een middelpunt voor uw woonkamer of aan uw voeten van uw bed houdt, een opbergbank zal zeker functionaliteit aan uw ruimte toevoegen.

Uitschuifbare salontafels

Schakel over van luieren naar hard werken met een salontafel met een hefblad. Deze salontafels hebben tafelbladen die tot een perfecte hoogte omhoog komen om te werken als een bureau of als een eethoek en vervolgens terug te zakken naar de salontafelhoogte wanneer deze niet wordt gebruikt. Kies een tafel die een opslagruimte onthult wanneer de bovenkant wordt opgetild om ruimte te bieden voor dingen die u uit het zicht wilt bewaren wanneer u ze niet gebruikt. Met deze tafels kunt u uw vermakelijke, werk- en eetbehoeften vervullen met één handig meubelstuk.