Maatwerk kasten en (wand)meubelen

Jarenlange ervaring in het maken van een diversiteit aan maatwerk meubelen en een ruime vakkennis in de te gebruiken materialen zorgen voor ongekende mogelijkheden. Met een persoonlijke begeleiding en juiste vertaling van uw wensen creëren we praktische maar vooral mooie maatwerk meubelen en kasten.

Maatwerk oplossingen voor ondernemers en particulieren

Oak4U realiseert kasten en wandmeubel­s variërend van een enkel meubel voor particulieren tot en met complete winkel­inrichtingen. Van een dressoir, boekenkast, boekenkast­wand tot een luxe inloopkast al dan niet in combinatie met een kamer en suite. Wij bieden u een maatwerk oplossing, waar u nog jaren van geniet.

maatwerk kasten
Impressie van een maatwerk kast van massief eiken shinnoki.

Kasten op maat Groningen | Kasten aan Huis

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!

KARWEI | Online kast op maat laten maken!

Maak eerst een keuze uit de verschillende opbergmogelijkheden. Kies vervolgens de stijl die bij u past en ontwerp uw eigen schuifdeurkast. Laat u inspireren! Klik op één van onderstaande mogelijkheden om te starten.

Kast kopen? Online kasten bestellen - Kasten-outlet.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe kast? Met kasten zorgt u ervoor dat uw kamers er altijd netjes en overzichtelijk uitzien. Je moet er eenvoudig al je spullen in kwijt kunnen, zonder dat de kamer een rommelige uitstraling krijgt. Kasten hoeven niet alleen functioneel te zijn, ook kan het qua ontwerp een fantastische aanvulling op een kamer zijn.

Kast op maat maken? Gebruik de handige configurator! - Kastengigant

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kasten op maat volledig naar wens wens laten maken - StoreMax

Op zoek naar kasten op maat? In de collectie StoreMax Comfort (kasten op maat) vind je prachtige stijlvolle en elegante schuifdeuren, zoals paneeldeuren die omlijst zijn met een aluminium frame en stijldeuren die afgewerkt zijn met een frezing.

Nobbe Kasten: Kasten op maat

Bij de constructie van de kast op maat wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig meubelplaat. Naast kwaliteitsmateriaal voor de op maat gemaakte kasten streven wij naar scherpe prijzen, zodat u altijd waar voor uw geld krijgt.

Kasten op maat van Lundia - Speciaal voor jou een kast op maat

Van een garderobekast in de slaapkamer tot een wandkast in de woonkamer, van de vloer tot aan het plafond, kamerbreed of in een smalle nis, en alles er tussenin. Met legplanken, schappen, rekken of laden. Met of zonder deuren, draaideuren of schuifdeuren.

jouwMaatkast.nl: Kast op maat online bestellen

Ontwerp nu jouw meubels op maat helemaal zelf en zet jouw persoonlijke inrichtingsstijl in werkelijkheid om. Bij jouwMaatkast.nl kan je de grote, het uiterlijk en de indeling van jouw meubel op maat zelf bepalen. Gebruik hiervoor eenvoudig de online configuratoren om kasten, schappenkasten, boekenkasten, sideboards, tafels, dressoirs, schuifdeuren en nog veel meer te ontwerpen.

Gerelateerde video's

Kasten op maat ontwerp en installatie

Onze dagelijkse routine begint en eindigt in onze kasten, dus we weten dat je kast een plaats van rust, organisatie en schoonheid moet zijn. Als het gaat om het ontwerp op maat van een van de meest persoonlijke kamers in uw huis, is het ons doel om uw inloop-, instap- of luxueuze kleedkamer om te vormen tot een georganiseerde opslagparadijs. Er zijn veel voordelen te behalen met een aangepast kastontwerp, waaronder rekken, planken, ingebouwde laden en kasten, waarmee je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt, de leiding hebt over je ochtendroutine en een gevoel van harmonie kunt ontdekken om je de hele dag door te helpen. Onze aanpak maakt van de organisatie kunst en je kasten tot een toevluchtsoord.

Werk samen met een kastontwerper

Als een op maat gemaakt kastbedrijf begrijpen we dat alles in uw kasten een uitdrukking van u is en dat uw kastsysteem niet anders zou moeten zijn. Of uw kasten nu walk-ins, reach-ins of luxe kleedkamers zijn, wij hebben de visie en creativiteit om uw droom werkelijkheid te laten worden. Door samen te werken met onze ontwerpers, wordt je garderobe efficiënt georganiseerd en ontworpen met een focus op de manier waarop je je kleedt. Je kast zal worden getransformeerd, zodat je meer ruimte, een betere organisatie en een aantrekkelijker systeem krijgt.

Personaliseer je kastontwerp

Aangepast op uw voorkeuren, bieden wij honderden manieren om uw kastontwerp aan te passen. Uw kastontwerper helpt u een keuze te maken uit een breed scala aan accessoires en elementen die uw persoonlijke stijl verbeteren, terwijl deze rekening houdt met uw budget. Of je smaak nu modern, traditioneel of ergens daartussen is, je vindt gegarandeerd de afwerkingen, lijsten en versieringen die je zult waarderen, zodat we een ontwerp kunnen maken dat uniek is voor jou.