Oak4U kasten en wandelementen concept

Met ons wandelement concept maken wij een designmeubel dat een sieraad is voor uw woonkamer, maar vooral ook praktisch in gebruik. Zo bieden wij u een oplossing voor het verwerken van kabels, home cinema set, harddisk­recorders, nas, dvd spelers en niet te vergeten afstands­bedieningen, cd’s, dvd’s etc.

Maatwerk meubels waar u jarenlang van geniet

Ons kasten concept gaat uit van nu en de toekomst. Onze maatwerk kasten en meubelen zijn generatie bestendig, wat de prijs voor u zeer gunstig maakt. Het is voor ons vanzelf­sprekend om oplossingen te verwerken die het mogelijk maken om op een later moment uit te breiden of zelfs te verkleinen.

Wij vinden dat de kast een onderdeel moet zijn van zijn omgeving en geen losstaand meubel­element.

oak4u kasten wandelementen concept
Impressie van kamer en suite met inbouwkast TV-meubel en lak rvs design wandelement.

Wandkasten & wandmeubels - Direct leverbaar - Woonexpress

In je woonkamer hoort er een wandkast thuis, zodat je verschillende woonspullen zoals boeken, vazen of glazen erin kwijt kunt. Wist je dat je wandmeubel ook een plek kan zijn om je mooiste foto’s tentoon te stellen. In zo’n geval kies je voor een open wandkast in plaats van een model met deuren.

Opbergkast kopen? | Kasten | Eijerkamp Wonen

In opbergkasten kunt u veel persoonlijke spullen kwijt! Onze ruime collectie bestaat uit diverse kasten geschikt voor elke woonstijl en woonruimte, passend bij ieder budget. Deel de kast in met handige opbergmanden en dozen voor extra overzicht. Daarnaast toont u op een lage opbergkast de mooiste decoratie, zoals fotolijstjes, vazen en andere persoonlijke items.

Woonkamer kasten inspiratie met veel voorbeelden en foto's

U ziet hier voorbeelden van boekenkasten, inbouwkasten, wandkasten, dressoirs en TV-meubels voor de woonkamer, salon, zitkamer of veranda. Soms is de kast gemaakt naar een ontwerp van de klant, soms op basis van een ontwerp van onze eigen designer. Maar in de meeste gevallen was het concept van de woonkamerkast het resultaat van intensief overleg waarbij wij hebben geprobeerd de ideeën van de klant te vertalen in een passende kast op maat.

Design wandkasten en opbergkasten | LUMZ.nl

Een voordeel van wandkasten is dat ze weinig loopruimte in beslag nemen maar, in het geval van hoge of brede exemplaren, toch veel opbergmogelijkheden bieden. Bovendien drukken ze vaak een groot stempel op je interieur. Natuurlijk kun je zelf kiezen hoe gróót dit stempel is: je hebt oneindig veel keuze uit designs, formaten en kleuren. Opvallende modellen van Kare Design geven je woonkamer in één klap een retro look, waar je weinig meer aan hoeft toe te voegen.

Wandkasten - Loods 5

Ladderkasten lijken altijd een stuk minder ruimte in de kamer op te nemen dan ‘gewone’ kasten. Toch kun je er stiekem net zoveel spullen in kwijt. Wandkast Wally heeft vijf ruime planken met een opstaande rand. De planken zijn gemaakt van dennenhout en hebben een vintage look.

9 projecten waarin een stijlvolle wandkast op maat is gerealiseerd

In dit blog laten we je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van wandkasten. We horen je bijna denken wandkasten? Ja, het gaat dit keer helemaal over wandkasten en dan geen kasten die je standaard bij IKEA kan kopen, maar over wandkasten die speciaal op maat zijn gemaakt. Kasten die naast een functionele opbergfunctie je interieur extra sfeer geven, een geheel eigen meubel op maat met karakter.

Wandkast op maat maken: gebruik de heldere configurator!

Met behulp van onze configurator kunt u uw wandkast zelf op maat samenstellen. U kunt zelf de indeling van uw wandkasten op maat bepalen. Wilt u verschillende accessoires in? Dan is dat mogelijk. Met behulp van een aantal eenvoudige stappen kunt u uw eigen wandkast op maat samenstellen.

DIY: Wandkast met vakken - Eigen Huis en Tuin

Doordat de kast van achteren open is en je de muur kunt zien, wordt het meubel één met de muur. Dat zorgt voor een open uiterlijk. Met je eigen spulletjes kan je de kast helemaal inrichten naar jouw wens. En je kunt variëren tot je erbij neervalt! Hou bij het maken van de kast steeds je eigen kamer in gedachten.

Gerelateerde video's

Nieuws

Geef jouw interieur met een paar aanpassingen een make-over

In iedere woning worden er spullen opgeborgen. Je kunt ervoor kiezen om een simpele kast in huis te halen en alles daar simpelweg in te gooien, maar word je daar nu echt gelukkig van? Trakteer jezelf dit nieuwe jaar op een stijlvolle wandkast!

Verder lezen

5 interieurtrends uit de jaren 50 die een comeback maken

Denk wandkasten van donker dennenhout, de keukenkasten en aanrecht bezet met hout of een lange commode waarop je een paar tijdschriften en kleurrijke vaasjes etaleert. Veel moet dat gelukkig niet kosten. Antiekwinkels en tweedehandszaken als de Kringwinkel bulken van de houten kasten en bijzettafels voor geen geld.

Verder lezen

Tips voor een stijlvolle open wandkast

Een open wandkast is een ideaal meubel om je favoriete spullen te laten zien. Wees wel voorzichtig hoe je de spullen neerzet, zodat het geen rommeltje wordt. Om de ideale opstelling te maken heb een aantal tips voor je op een rij gezet.

Boeken en decoratie

Heb je veel boeken in huis? Deze zijn perfect op in een open kast neer te zetten. Je kunt ze strak tegen elkaar aan plaatsen of maak er een stap van en zet hier een decoratief stukje op. Daarnaast is een vaas een ideaal decoratieaccessoires voor een open wandkast.

Zorg dat de kleuren passen in de huidige ruimte

Zorg voor kleuren in de kast die overeenkomen met de kleuren in je huidige interieur. Creëer op deze manier de perfecte kleurencombinatie.

Afwisseling

Neem af en toe eens je huidige decoratiestukken onder de loep om te kijken of je deze wilt bewaren of vervangen met iets nieuws.

Accessoires in verschillende groottes

Zorg voor afwisseling in de grootte van je decoratiestukken. Er is niets saaier dan alleen maar accessoires in hetzelfde formaat. Zo kun je een aantal grote accessoires met daar tussenin wat kleinere accessoires neerzetten. Hierdoor ontstaat er variatie, maar toch een interessante harmonie.

Afwisseling in hoogte

Ontwerp een interessante look door te variëren in hoogte. Kies voor een langwerpig schilderij met daarnaast een klein beeldje of vaas. Je ogen worden automatisch getrokken naar het hoogste object.