Mogelijkheden ontwerp houten keuken

De natuurlijke warmte en sensatie van hout in uw keuken geeft een unieke eigen identiteit. Onze ontwerpen varieren van een landelijke keuken tot een strak design keuken­eiland in combinatie met natuursteen en RVS. Alles is mogelijk. Wij leveren u een houten keuken ontwerp dat aansluit op uw wensen en interieur.

Massief hout met een hoogwaardige afwerking

Ons speciale Multi Panel programma zorgt voor de mogelijkheid van het toepassen van massief hout in uw keuken. De afwerking met het door ons ontwikkelde Qolours programma maakt een breed kleurgamma mogelijk en waarborgt een hoogwaardige bescherming en eenvoudig onderhoud van uw keuken.

Maatwerk keuken indeling tegen gunstige prijsvoorwaarden

Ons kast concept zorgt voor variabele kast­breedten en hoogten. In dit concept zijn zelfs minimale plinten mogelijk, daarnaast passen we het principe toe van gelijk is ongelijk en maken we gebruik van onzichtbare pasplinten. Tevens zorgt dit concept voor een snelle verwerking, waardoor we zeer gunstige prijs­voorwaarden kunnen hanteren.

mogelijkheden ontwerp houten keuken
Voorbeeld van een creatieve maatwerk oplossing van een keuken / inbouwkast combinatie.

Keukens op maat - Houten keukens - RestyleXL

Op zoek naar een unieke houten keuken met een sfeervolle uitstraling? Een eco keuken van geheel ecologische en milieuvriendelijke producten? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden keukens op maat van robuuste en sfeervolle materialen in allerlei soorten en maten.

Massief Houten Keukens op Maat - Duurzaam en Ambachtelijk Design

Vanzelfsprekend kan je ook zelf de houtsoort uitkiezen die aansluit bij je smaak. Wordt het een massief houten keuken van eiken, of liever iepenhout? Naturel of in kleur? In onze productiehal kan je verschillende keukens in aanbouw zien om alvast een voorproefje te nemen van de mogelijkheden.

Houten keuken op maat | Uniek en handgemaakt | Kral Keukens

Een houten keuken uit grootmoeders tijd wordt vervaardigd in onze eigen atelier en is in alle houtsoorten leverbaar. Landelijk, Landelijk modern, Modern, Engels, Rustiek of Robuust. Ze worden prachtig afgewerkt zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. In onze showroom zijn vele houten keukens in volle glorie te aanschouwen in alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen.

Houten Keukens op Maat: Landelijk & Stoer! - Landelijke en moderne houten keukens op maat! Houtenkeukenopmaat.nl

U kunt er voor kiezen uw Keuken geheel van Eiken Hout te laten maken. Kiest u voor een Massief Eiken Houten Keuken, dan worden de fronten en de korpus van uw keuken van geheel massief Eikenhout gemaakt met een van de volgende behandelingen: - Eiken White Wash - Eiken Verweerd - Eiken naturel mat gelakt

Massief houten keukens op maat bij Berg | Houten keukenspecialist

Maatwerk houten keukens Dé keuken- en interieurbouwers bij Berg werken uitsluitend met massief hout zoals o.a. eiken, essen, hard-maple en mahonie. Alle gewenste meubels zijn in principe bespreekbaar en worden handgemaakt. Een massief houten keuken!

Houten keuken laten maken: Waterink Keukenmakerij

Houten keuken op maat laten maken? De vakmensen van Waterink Keukenmakerij maken jouw complete keuken op maat. Dat houdt in dat je een keuken krijgt die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Houten keukens op maat gemaakt | Van Galen Keuken & Bad

Houten keukens brengen sfeer in uw kookvertrek. Van Galen Keuken & Bad levert keukens van verschillende houtsoorten en verschillende kleuren. Van eiken keukens tot massief houten keukens. Uniek in hun soort en altijd op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een mooie collectie duurzame keukens? In de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle vindt u altijd een keuken naar uw smaak en behoefte.

JP Walker: Handgemaakte Houten Keukens & Interieurs

Wilt u keuken inspiratie opdoen? Kijkt u rustig rond op onze website naar onze handgemaakte keukens, landelijke keukens, eiken keukens, rvs keukens, blauwstaal keukens of boerenkeukens. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw keuken renoveren.

Gerelateerde video's

Nieuws

Dit zijn de keukentrends van 2019!

Op zoek naar een nieuwe keuken? Witte keukens blijven populair, maar nieuwe materialen, kleuren en bijhorende accessoires doen hun intrede. Samen met Inge Moerman van Dovy overlopen we de keukentrends van 2019. “We zijn massaal op zoek naar rust en evenwicht en dat vinden we terug in de kleuren en materialen in de keuken.”

Verder lezen

Binnenkijken bij interieurontwerpster Cynthia van Florissant design

In oktober 2017 ging de grote droom van Cynthia Vastenburg in vervulling: samen met haar vriend kocht ze een oud huis dat ze vanaf de grond af aan opnieuw konden opbouwen. Voor de interieurontwerpster was het een kans om te laten zien wat ze in huis heeft.

Verder lezen

Stijlvolle houten keukens op maat

Er is iets rustgevend aan een houten keuken. Of het nu eiken, beuken of grenen is, hout heeft een veelzijdige zachtheid – neutraal en toch warm, tijdloos en gezellig. De meeste traditionele boerenkeukens zijn gemaakt van hout en het is een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar pas met de tijd beter wordt. Een houten oppervlak met de versleten glans die door het jarenlange gebruik is verdiend, is een mooi ding. We hebben onze zeer favoriete houten keukens uitgekozen, zowel traditioneel als modern, dus let op onze tips en ga met de nerven mee!